CV 

In de verwarmingstechniek draait het om het verschaffen van een comfortabele temperatuur om te leven en te werken. 

Lees meer

Dakbedekkingen

Hoewel vaak onderschat is een goed dak van grote waarde. Als dakdekkers houden wij ons bezig met het dekken van nieuwe en gerenoveerde daken.  

Lees meer

Loodgieters

Als loodgieters bestrijken we het hele vakgebied. Ons werk strekt zich uit van goten tot riolen en van drinkwater- tot gasinstallaties.

Lees meer

Vacatures

Momenteel hebben we 2 vacatures: all-round servicemonteur en alround loodgieter

Lees meer

Bedrijfsprofiel

Kaal & Co is een totaalinstallateur op het gebied van dakbedekking, zinkwerk,  loodgieters werkzaamheden en bijna alle voorkomende timmerwerkzaamheden. Onze specialiteit is het uitvoeren van totaalconcepten voor particulieren, aannemers, Verenigingen van Eigenaren.

Ook verzorgen wij cv- installatiewerkzaamheden, service en onderhoud aan alle bekende cv ketels

Kaal & Co bestaat al meer dan 70 jaar en is een begrip in Rotterdam en omstreken. Met een enthousiast team van vaste medewerkers met een ruime ervaring in bijna alle disciplines op gebied van installatietechniek gaan zij elke dag weer op pad. Wanneer de cv ketel of warmwatervoorziening tijdens of na kantooruren of in het weekend het laat afweten kunt u gebruik maken van onze bekende 24 uurs service. Veelal is dit niet nodig, dit omdat onze klanten de cv ketel of warmwatervoorziening door onze servicedienst laten onderhouden, op deze manier wordt het uitvalpercentage tot het minimum beperkt.

Ook op het gebied van dakbedekking en het ambachtelijke zink- en loodwerk is Kaal & Co al meer dan 65 jaar een betrouwbare partner, onze jongste medewerkers leren het ambachtelijke werk van hun oudere collega’s, welke kunnen putten uit een jarenlange ervaring.

Dus wanneer u een beroep wilt doen op 1 van onze diensten of voor een vrijblijvende offerte neemt u dan contact met ons op,  Kaal & Co, Coolhaven 228A, 3024 AN Rotterdam, 010-4768477. 
U kunt ons natuurlijk ook een e-mail sturen : info@kaalenco.nl