CV 

In de verwarmingstechniek draait het om het verschaffen van een comfortabele temperatuur om te leven en te werken. 

Lees meer

Dakbedekkingen

Hoewel vaak onderschat is een goed dak van grote waarde. Als dakdekkers houden wij ons bezig met het dekken van nieuwe en gerenoveerde daken.  

Lees meer

Loodgieters

Als loodgieters bestrijken we het hele vakgebied. Ons werk strekt zich uit van goten tot riolen en van drinkwater- tot gasinstallaties.

Lees meer

Vacatures

Momenteel hebben we 2 vacatures: all-round servicemonteur en alround loodgieter

Lees meer

Recensies

Bekijk recensies van onze klanten. U kunt zelf ook een recensie plaatsen door onderstaand formulier in te vullen.

7-12-2016

Beste Kaal & co, 

Graag wil ik mijn complimenten uitspreken voor de monteur. Hij is vrijdag op de Heemskerkstraat langs geweest voor het herstellen van de waterleiding in de muur en wij zijn geweldig geholpen. Niet alleen was hij zeer kundig, hij wilde ons daarnaast alles uitleggen en probeerde zo min mogelijk van de muur te beschadigen. Dus nogmaals bedankt!

************

21-7-2015:

Beste Kaal en Co,

Vandaag is alvast het resterend bedrag van de offerte overgemaakt.

Ook wil ik  referentie  geven over de monteur, deze was heel deskundig en heeft de werkzaamheden naar mijn tevredenheid uitgevoerd.
Kortom een uitstekend ervarend loodgieter en ben blij dat ik mijn intuïtie heb gevolgd om de werkzaamheden door jullie uit te laten voeren.  

************

23-06-2015:
Sinds ik in 1976 in mijn huis woon, heeft de firma Kaal & Co hier al heel wat loodgieters karweitjes gedaan.
Ik ben daar tevreden over en ook over het feit dat de monteurs zorgvuldig werken en vriendelijk zijn.

************

Rotterdam, 19 juni 2015.

Hartelijk dank voor het oplossen van de door het energiebedrijf afgekeurde gasleiding. Dezelfde dag nog verscheen een van Uw medewerkers en heeft het probleem opgelost.
Niet lullen maar poetsen. 

************

Wij waren voor de keuken van ons Thais (bezorg)restaurant op zoek naar een nieuw verwarmingssysteem. Er waren specifieke problemen die opgelost moesten worden mbt afvoer rookkanaal en loodgieterswerk. Kaal en Co kwam in de offerte ronde theoretisch met de beste ideeën en prijsstelling. Praktisch is dit, onder het mom van ‘goed is goed, de rest is onzin’, volledig waar gemaakt. Puik loodgieterswerk o.a. zeer mooi buigwerk van koper en strakke afwerking van afvoer leidingen. Slim nagedacht over afsluiters en ook leerzaam om te horen waarom de vorige ketel zoveel mankementen vertoonde.

Prettige samenwerking gehad. Duurzaam resultaat. Aanrader!

Thai Kitchen to go, Rotterdam.

************


Stuur recensie in: